بعد از انتهای مرز منظومه شمسی به کجا می رسیم؟
منظومه شمسی، سیستم خورشیدی ماست که شامل خورشید، سیارات، قمرها، شهاب سنگ ها، کوتوله ها و سایر اجسام نجومی است. اما بعد از اینکه از مرز منظومه شمسی عبور کنیم، وارد فضا به معنای واقعی میشویم.
پس از ترک منظومه شمسی، سفرمان به ستارگان دیگر در کهکشان خودمان، میلکی وی - راه شیری، آغاز میشود. میلکی وی یک کهکشان بزرگ است که شامل بیش از 100 میلیارد ستاره است و ما در یکی از بازوهای آن قرار داریم. اما حتی پس از رسیدن به مرز میلکی وی، هنوز به دور از کهکشانهای دیگر نخواهیم رفت.
به عنوان مثال، بعد از عبور از مرز میلکی وی یا راه شیری، ممکن است به کهکشان همسایه ما، کهکشان اندرومدا یا کهکشان تریانگولوم را ببینیم. اینها کهکشانهایی هستند که نسبتاً نزدیک به کهکشان ما هستند و میتوانیم به آنها برسیم.
در واقع، فضا بسیار بزرگ است و تعداد زیادی از کهکشانها در آن وجود دارند. حتی پس از رسیدن به یک کهکشان خاص، همچنان میتوانیم به سایر کهکشانها در کیهان بزرگتر دسترسی پیدا کنیم.
مهم برای توجه این است که از آنجا که فاصلهها در فضا بسیار بزرگ هستند، سفر به کهکشانهای دور، به تکنولوژی و منابع قابل توجهی نیاز دارد و تاکنون این امکان برای انسانها وجود ندارد.
مطالب دیگر:
آنچه در مورد سیر تکامل باید بدانید!
شایع ترین نام ها در کشورهای مختلف
اختاپوس : نکات جالب در مورد اختاپوس ها
مطالب خواندنی در مورد اقیانوس ها
مطالب خواندنی در مورد جوجه تیغی
دانستنی های مفید در مورد رنگ ها
هر آنچه که در مورد آب باید بدانید!
مطالب مفید در مورد عصر یخبندان